Alla inlägg den 21 maj 2008

Av Karin - 21 maj 2008 23:14


Hej!

Det är en nådigt förbannad Karin som skriver nu vill jag lova.

Har haft ett samtal med Sanna igen, herregud från dö trött och inte alls pratglad till fly förbannad och en mun som går i ett.

Vi pratade om detta hur man skall behandla andra människor och hur dom skall behandla mig, om någon jävla anledning så blir det så eftersom att jag kommer mer och mer på att jag inte släppt eländet än. Har kommit fram till en sak, jag skall fan inte sitta och finna mig i att folk inte kan respektera mig, det är nästan så jag skall be dig komma ner till mig och sätta svinen på plats.

 

Kan ta ett exemempl som kom upp idag:

 

Jag var och handlade på Coop Forum och stog bakom en som hade sin rullator med sig alltså en äldre människa, vad händer :O Jo det kommer fram två personer i 45 års ålder och bara knör sig före denna stackars människa, jag kände att nu måste jag fan agera jag kan inte stå och se på hur folk kan bete sig så jag säger till tanten med rullator att komma med mig, det gör hon så knör jag mig fram till bandet och placerar kvinnan före som arroganta damerna och talar om ordagrant: detta var det fräckaste jag sett, hur fan beter ni er ser ni inte att det var folk före er i kön. Damerna glor surt på mig men lämnar kassan och ställer sig sist, kan anta att dom tycker både det ena och det andra om mig, men det skiter jag renaste fan i för sådär får det bara inte gå till.


Det sista jag måste få med här är att jag gillar ditt tänkande och skall fan ta efter dig skall säga dig, tycker iof att jag är likadant i mitt tänkande men skall fan börja ryta till och vara mycket klar i vart skåpet skall stå. Jag skall inte finna mig att bli nertryckt och nervärderad. Du har även sagt vad du kan tänka dig göra om du skulle vara på plats när något skulle hända. Hoppas inte att det skall behöva gå så himla långt bara.

Vi hörs imorn alla glada!

 

Kram kram

Av Karin - 21 maj 2008 19:29

Du som skrev det du skrev, ge fan i det, lämna mig i fred jag vill inte höra vad jag är och inte är, kommer inte publicera sådanna låga kommentarer.

IP nummer skall kollas upp och en spärr kan du vänta dig om det går. Blir förbannad på folk som inte kan låta mig få leva ett eget liv. fyfan.


:@ arga Karin


Presentation

Omröstning

Tycker du att det är fel av mig att föra min dagbok på en blogg via nätet??
 Ja
 Nej
 Upp till mig själv
 Ingen kommentar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards