Alla inlägg den 4 juli 2008

Av Karin - 4 juli 2008 23:07

Jag kom till göteborg med tåget ca kvart över tolv, och Karin mötte upp mig på perongen. Sedan tog vi bussen för att sedan gå sista biten över bron och hem till Karin, vi tyckte båda att det var skönt att komma hem, eftersom det var så varmt och vi hade väskor att bära på, och snälla karin hjälpte mig med en väska.


Efter vi käkat några goda smörgåsar med köttbullar på, så gick vi iväg för att åka ut med Karins motorbåt, det var jätte kul, och jag fick också möjligheten att köra, det var en rolig upplevelse och skärgården är så vacker här nere. Jag fick beröm av Karin när jag körde, det var smickrande och uppskattat. Imorgon ska vi ta en tur med gummibåten.


När vi kom hem från båtturen, så koppla vi in karaeoke och singstar, det var så kul, och jag vann flest gånger över Karin, vi åt en god middag med sill,potatis och ägg etc.. till efterätt åt vi knäck glass.


På kvällen så kollade vi på avsnitt av svensson svensson, som var jätte roligt, efteråt såg vi på en film om kriminaldeckaren van veteren, och jag satt och stack karin med hennes flagga, men hon skulle så klart ge igen, eller försöka åtminstone.


Sen gick vi en promenad neråt berget och stranden, där vi satt en stund och kollade på solnedgången, efter det gick vi till stranden och bestämde oss för att ta ett kvällsdopp, där Karin bada näck, jag bada med kallingarna. När vi skulle doppa oss så var det jag som doppa mig först,medans Karin stod och berömde de olika djuren på havsbottnen. Jag fick med mig en fin snäcka som minne.


Jag återkommer senare om vad jag och Karin hittar på för kul.


Kramar Niclas


Av Karin - 4 juli 2008 00:02

Pause och pause vet jag inte men jag kommer inte lägga ut världens maratonbloggar här iaf! kommer få besök från idag till på tisdag! och då blir det inte allt för mycket sitta vid datorn!


Ville bara säga det, oroa er inte för mig kommer leva livet på annat sätt så kul det skall bli att få träffa Niclas igen!! stackarn hans tåg får jättetidigt från Sthlm imorn!! men jag får sova länge!!!


ta hand om er kära besökare:D



Presentation

Omröstning

Tycker du att det är fel av mig att föra min dagbok på en blogg via nätet??
 Ja
 Nej
 Upp till mig själv
 Ingen kommentar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards