Alla inlägg den 5 juli 2008

Av Karin - 5 juli 2008 22:51

Idag så vakna jag och Karin vid halv tio på morgonen, och lyssna på radion en stund, sedan gick vi och åt en frukost. Efter frukosten så förberedde vi oss för en båttur med Karins gummibåt. Vi körde med motorn och åkte ut till en fin holme, vi drog upp båten på en strand. När vi väl hade gått upp på berget så såg Karin ett skellet från en fågel, och så känslig som Karin är så ville hon vara så långt ifrån den som det gick. Sedan låg vi på berget och solade och bada, och som igår så var det jag som doppa mig först. Det var ganska mycket maneter i vattnet där vi skulle bada, men det gick ändå att simma lite grann. Vi åt också matsäck som vi hade med oss, som bestod av smörgåsar och skagenröra.


När vi skulle åka hem, så krånglade motorn då vi fick hålla på minst 25 drag för att få igång den, men som tur e så hade vi även åror som reserv. På vägen tillbaka så guppade båten så mycket, så vi blev ganska blöta.


 Då vi var hemma så tog vi en till omgång av kareoke och singstar, då jag som vanligt vann flest gånger, men karin lyckades ändå vinna en del på låten ' högt över havet'. Sedan kollade vi klart på en film med Irene Huss som var jätte spännande.


På kvällen kollade vi på fler filmer en med deckaren van veteeren och mysiga alla vi barn i bullerbyn, samtidigt så skulle en liten 87a börja bråkas, hon fick det inte lätt med två 85or som jävlas med henne, Karin utlovar hämnd till den ena inga namn nämnda, men det är inte jag.


Sammanfattningsvis så tycker jag att den här dagen har vart helt underbar med en massa roliga saker. Återkommer senare om mer som händer under besöket hos Karin.


Kramar Niclas


Presentation

Omröstning

Tycker du att det är fel av mig att föra min dagbok på en blogg via nätet??
 Ja
 Nej
 Upp till mig själv
 Ingen kommentar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards