Alla inlägg den 7 juli 2008

Av Karin - 7 juli 2008 21:44

Idag är det sista dagen som jag är hemma hos min bästa vän Karin, imorgon blir det en hel dag i göteborg tills dess att mitt tåg till Stockholm avgår vid 18 tiden på kvällen.


 Idag så tog vi en långpromenad runt stenungsön, vi gick längs bilvägen där det var väldigt mycket trafik och lång kö, det är möjligt att det hade skett någon olycka längs vägen. Sedan gick vi längs en skogsstig för att komma upp till en vacker utsiktsplats på ön, där vi tog kort på varandra och beundrade den vackra syn över skärgården. Vi fick en kort regnskur över oss, men Karin hade med sig sitt paraply.


När vi kom hem från promenaden så delade vi på en billys pannpizza, medans vi spelade alfapet, efter att vi spelat klart så började vi förbereda middagen som blev pyttipanna. Efter vi käkat klart blev det mer kareoke med singstar, sedan tog vi en kort paus då vi bada bastu, det är så härligt. Som efterätt åt vi varsin bit av äppelpajen från igår med egen gjord vaniljssås. Efter vi käkat äppelpaj så fick jag förhöra Karin på frågor till henns körkortsteori, det gick ganska bra förutom väggskyltar som Karin hatar hehe.


Som slut på kvällen så ska vi sjunga mera kareoke och se på fler kriminaldeckare, och käka upp allt godis som jag tog med mig.


En sammanfattning av mina dagar hos Karin är att jag haft det underbart roligt, man kan knappast ha det bättre. Längtar redan att få komma tillbaka till min finaste sötis vän Karin.


Kramar / Niclas



Presentation

Omröstning

Tycker du att det är fel av mig att föra min dagbok på en blogg via nätet??
 Ja
 Nej
 Upp till mig själv
 Ingen kommentar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards